fbpx Skip to content

CONTACT

Во нашата постојана преданост кон совршенство, мисијата на Taurus се огледува во создавањето на иновативни дизајни кои не само што ги исполнуваат потребите на клиентите, туку и ги надминуваат со врвен квалитет и автентичен стил. Нашите елегантни кожни аксесоари се концептуализирани со почит кон традицијата на кожарството, претворајќи ги во безвременски уметнички дела што ќе ги носите со гордост.

Историјата на Taurus започнува во 2023 година, кога двајцата основачи, со страст и преданост кон уметноста на изработката на кожа, одлучуваат да го создадат својот бренд. Со корени во традиционалната уметност на кожарството и визија за иновации, Taurus се втемелува како сила на стил и квалитет, пресликајќи го својот идентитет во секој производ.

Со силната визија да станеме истакнати лидери во индустријата, Taurus се посветува на постојано воведување на иновации и обликување на стилски трендови во глобалната модна сцена. Ние не само што го следиме пулсот на современоста, туку и го поставуваме темпото со креативни и автентични изрази, креирајќи уникатни модни сторији со секој дизајн.

Контактирај нѐ

taurus contact about us 2